Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@23:38:26 GMT

توقف اجرای پروتکل الحاقی به معنی خروج از برجام است؟

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۵۲۶۱۳

توقف اجرای پروتکل الحاقی به معنی خروج از برجام است؟

خبرگزاری میزان: نائب رئیس اول مجلس با بیان اینکه قانون «اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها» بر اساس ماده ۳۶ برجام تهیه شده است، گفت: این قانون به ما اجازه می‌دهد اگر طرف غربی به وظایف خود در برجام عمل نکرد، بتوانیم بخشی از فعالیت‌های خودمان را تعلیق کنیم بنابراین ما در برجام هستیم و هنوز خارج نشده‌ایم.

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به موضوع توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی وفق ماده ۶ قانون «اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت ایران»، گفت: حرف قطعی نظام و آنچه در قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها آمده بدین معناست که ما در مقابل اقدام عملی، اقدامی عمل انجام می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متأسفانه مفاد برجام از سوی هیچ کدام از کشور‌های اروپا و آمریکا اجرایی نشد.

نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی گفت: بنابراین در قالب برجام و در چارچوب برجام اگر اقدام عملی از سوی طرف مقابل انجام شد، ما اقدام عملی انجام خواهیم داد.

قاضی ‌زاده ‌هاشمی با بیان اینکه ما باید در موضوع غنی‌سازی و بالابردن میزان ذخایر اورانیوم به وضعیت قبل از برجام بازگردیم، اظهار داشت: هر زمانی که طرف‌های مقابل ایران- اروپایی‌ها و آمریکا- تحریم‌ها علیه ایران را برداشتند آن موقع اقدامات ما برگشت‌پذیر خواهد بود، اما اینکه ما بایستیم و ملتمسانه اقدامات خود را پیش ببریم و اما تعهدی نبینیم، این مسئله به هیچ وجه شایسته ملت ایران و دولت مقتدر ایران نیست.

وی با بیان اینکه قانون «اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت ایران» بر اساس ماده ۳۶ برجام تهیه شده است، بیان داشت: این قانون به ما اجازه می‌دهد اگر طرف غربی به وظایف خود در برجام عمل نکرد، بتوانیم بخشی از فعالیت‌های خودمان را تعلیق کنیم بنابراین ما در برجام هستیم و هنوز خارج نشده‌ایم لذا انجام تعهدات ما ناظر بر انجام تعهدات طرف غربی است.

نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما از توافق برجام خارج نشدیم و تنها بخشی از اقدامات خودمان را تعلیق کرده‌ایم و انتظار داریم طرف مقابل وظایف خود را به درستی انجام دهد تا ما هم به تعهداتمان عمل کنیم.

منبع: فردا

کلیدواژه: پروتکل الحاقی خروج از برجام اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۲۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم

به گزارش صدای ایران از ایرنا، آمار‌های بانک مرکزی از شاخص‌های پولی حاکی از آن است که رشد حجم پول در زمستان سال گذشته به کمتر از ۲۵ درصد رسید.

شاخص رشد حجم پول، یکی از معیار‌های سنجش انتظارات تورمی در جامعه به شمار می‌رود. در شرایطی که جامعه انتظار افزایش تورم را داشته باشد، افراد با هجوم به بازار دارایی‌ها و خرید کالا‌های سرمایه‌ای نظیر طلا، ارز و ...، تلاش می‌کنند سرمایه‌های خود را از تورم حفظ کنند. این اقدام با تبدیل شبه پول به پول، باعث افزایش سریع حجم پول می‌شود و سهم پول به عنوان بخش سیال نقدینگی را افزایش می‌دهد.

بالا رفتن نرخ رشد حجم پول به معنی رشد تقاضا و در نتیجه رشد تورم از ناحیه افزایش تقاضاست؛ بر همین اساس، کاهش نرخ رشد حجم پول، به معنای فروکش کردن انتظارات تورمی و حاکم شدن چشم انداز مثبت از روند نزولی تورم در ماه‌های پیش رو است.

اجرای سیاست تثبیت اقتصادی توسط بانک مرکزی طی حدود ۱۵ ماه گذشته، باعث شده بازار ارز و دیگر بازار‌های دارایی ثبات بیشتری را نسبت به پیش از اجرای این سیاست تجربه کنند. محمدرضا فرزین از زمان ورود به بانک مرکزی، با معرفی و اجرای سیاست تثبیت، «پیش‌بینی‌پذیر کردن شاخص‌ها» را هدف خود از اجرای سیاست تثبیت اعلام کرد.

تورم نقطه به نقطه در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی

آخرین گزارش‌های مراجع آماری هم نشان می‌دهد نرخ تورم در فروردین در ادامه روند ماه‌های اخیر نزولی بوده است.

در همین رابطه مرکز آمار از بازگشت تورم سالانه به کانال ۳۰ درصد خبر داد و اعلام کرد نرخ تورم سالانه در فروردین امسال به ۳۸.۸ درصد کاهش یافته است.

طبق اعلام مرکز آمار، تورم نقطه به نقطه هم در فروردین امسال به ۳۰.۹ درصد کاهش یافت و در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی است. بانک مرکزی هم به تازگی از کاهش تورم نقطه به نقطه مصرف کننده به کمتر از ۳۵ درصد خبر داد.

دیگر خبرها

  • تصویب قانون رفع تحریم‌های ظالمانه از کارهای مهم مجلس است
  • ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت
  • افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • «قطع روابط» و «تحریم عملی» نقش مهمی در توقف جنایات رژیم صهیونیستی دارد
  • علم‌الهدی: وقتی نیرو‌های نخبه نظام به دنبال اجرای شرع و قانون بیفتند، باید حمایت مردم نیز پشتیبان آنها باشد/ حجاب متعلق به فرهنگ ایران است؛ در شاهنامه، فردوسی از قول منیژه نقل می‌کند «منیژه منم، دخت افراسیاب، برهنه ندیده تنم آفتاب»
  • در سفر رافائل گروسی به تهران موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • آیا در سفر گروسی موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • جهان برای تحقق آرمان فلسطین به پا خواسته است
  • (ویدئو) تحریم‌ها و اقتصاد نابسامان فرش ایران را به زیر کشید؛ ما منزوی شده‌ایم
  • گلایه شرکت‌ های ترانزیتی از افزایش هزینه‌ های مرزی و توقف کانتینرها در دوغارون