Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، حجت الاسلام ابراهیم کلانتری معاون سابق فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم معارفه سرپرست جدید این معاونت که در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: برای تبیین اهمیت دانشگاه در کشور، نیاز به برگزاری چندین جلسه تخصصی است؛ به طوری که مقام معظم رهبری اهمیت دانشگاه را مترادف با اهمیت آینده کشور دانسته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل کار فرهنگی در فضای دانشگاهی از اهمیت زیادی برخوردار است و با فضاهای دیگر تفاوت دارد.

وی افزود: کار فرهنگی دارای ابعاد مختلف و دارای گستردگی فراوان است؛ دیرپا بودن و دیربازده بودن کار فرهنگی از ویژگی های دیگر این حوزه است که در بستر زمان شکل می‌گیرد‌. اصالت محتوا، تنوع و به روز بودن نیز در کار فرهنگی از اهمیت زیادی برخوردار است.

کلانتری با اشاره به کار فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: اهمیت، دقت و تحول در کار فرهنگی، یکی از وجوه برجسته تحول در دانشگاه آزاد اسلامی در دوره جدید بود؛ به همین دلیل برای عملیاتی سازی این تحول، نیاز به تغییر ریل گذاری در ابعاد مختلف بود. لذا در این راستا طی این مدت ۴ کار فرهنگی جدی در دانشگاه آزاد اسلامی انجام شد.

وی اضافه کرد: اولین اقدام، مطالعه تخصصی ساختارها و ابعاد مختلف دانشگاه آزاد اسلامی است. به طوری که در این راستا، جلسات متعددی با کارشناسان و دغدغه‌مندان این حوزه برگزار شد. تدوین نقشه راه، دومین کار مهم در دانشگاه آزاد اسلامی بود. سند راهبردی فرهنگی و دانشجویی در این دانشگاه به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان، اصلی ترین نقشه راهی بود که در آن رهنمودهای امام و مقام معظم رهبری، سند دانشگاه اسلامی و دیگر اسناد بالادستی مهم کشور دیده شده است‌.

کلانتری شناسایی و به کارگیری نیروهای توانا، مومن، انقلابی و باانگیزه را سومین اقدام مهم دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه فرهنگی دانست و تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی باید بتواند بخشی از نیروهای خود را از طریق خودش تامین کند. البته شناسایی و جذب این نیروها از درون دانشگاه، اقدام سخت و زمان بری بود اما همین فرآیند نیز نوعی اقدام و تحول فرهنگی محسوب می‌شود.

معاون سابق فرهنگی دانشگاه آزاد اضافه کرد: تغییر و بازتعریف ساختارهای جدید، چهارمین اقدام مهمی بود که در دانشگاه آزاد اسلامی انجام شد.

وی یادآور شد: شبیه سازی و شبکه سازی کار فرهنگی یکی از ویژگی‌های مهم حوزه فرهنگی در دانشگاه آزاد بود. شکل گیری شبکه‌ هرمی گسترده از معاونان فرهنگی کشور، شبکه مساجد و نمازخانه‌های جدید، شبکه ائمه جماعات با بیش از ۷۰۰ عالم دین، شبکه بسیج دانشجویی، شبکه بسیج استادان، شبکه تشکل‌های دانشجویی و سیاسی با بیش از ۲۰۰ تشکل، شبکه کانون‌های دانشجویی با فعالیت ۱۰۰ کانون، شبکه هیئت‌های مذهبی دانشجویی با فعالیت ۴۰۰ هیئت و شبکه گسترده نشریات دانشجویی، از اقدامات مهم در حوزه شبکه سازی بوده است.

کلانتری راهبری فرهنگی را سومین ویژگی فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی دانست و گفت: فعالسازی حداکثری ظرفیت‌های فرهنگی دانشگاه، معنی اصلی راهبری فرهنگی است. نهادینه سازی فرهنگی به معنای تلاش همه جانبه در راستای تثبیت امر فرهنگی در دانشگاه، هدف گذاری فرهنگی به معنای تبیین آرمان‌های انقلابی در دانشگاه طراز اسلامی و گفتمان سازی فرهنگی به معنی پیگیری مستمر آرمان‌های مهم فرهنگی در دانشگاه، از ویژگی‌های مهم کارهای فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی بوده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ما در حاکمیت فضای اسلامی و انقلابی در دانشگاه آزاد فعالیت‌های زیادی داشته‌ایم. البته حاکمیت این فضا به هیچ وجه آسان نیست و نیازمند زمان زیاد و تلاش فراوان است.

انتهای پیام/

108 / 167 راهبری فرهنگی حجت الاسلام ابراهیم کلانتری معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: راهبری فرهنگی معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی فرهنگی در دانشگاه فرهنگی دانشگاه راهبری فرهنگی کار فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۹۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه هم اندیشی که با حضور نخبگان هنری کشور و مسئولین دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان از جمله برپا شد، با ابراز قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه اساتید حاضر در جلسه در مسیر تعالی هنر ایرانی در جهان، به تبیین فعالیت‌ها و مأموریت‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی طی ادوار مختلف و دوره جدید این شورا پرداخت.

استاد خسروپناه با تأکید بر اهتمام و آمادگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت به نهادینه کردن شیوه نامه نظام استاد شاگردی خاطر نشان کرد: طرح شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی و به همت دانشگاه استاد فرشچیان انجام شد و در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب و در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اجرا شد. رفع مشکلات و دغدغه‌های نخبگان هنری کشور اولویت شورای عالی انقلاب فرهنگی است که بر این اساس در صدد هستیم تا با همت دانشگاه استاد فرشچیان، مرکز آفرینش هنرهای قرآنی و موزه رویداد هنری را عملیاتی کنیم.

وی خطاب به مطالبات و دغدغه‌های هنرمندان برجسته تصریح کرد: درخواست‌ها و پیشنهادهای خود در راستای اعتلای جایگاه هنر در کشور را از طریق دانشگاه استاد فرشچیان به دبیرخانه شورا انتقال دهید تا بررسی‌ها و پیگیری‌های لازم انجام شود.

دکتر یارزاده دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان نیز در ادامه جلسه ضمن تقدیر از تلاش‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌ویژه حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه در تصویب و استقرار شیوه نامه نظام استاد شاگردی در کشور خواستار حمایت بیشتر از شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی و اجرایی شدن این مهم شد.

وی تصریح کرد: در شرایط کنونی، به‌کارگیری ظرفیت‌های هنر با مرکزیت دانشگاه هنرهای اسلامی – ایرانی استاد فرشچیان، گام مؤثری در جهت جهش تولید با مشارکت‌های مردمی است. همچنین؛ گسترش دانایی‌محور فضای آموزشی هنرهای اصیل با نگاه تقویت اقتصاد هنر، راهکار بسیار مهمی در جهت توسعه صادرات آثار هنری و هنرمندان، اشتغال‌زایی، کارآفرینی و تحقق سیاست‌های دانش‌بنیان کشور خواهد بود.

دکتر یارزاده گفت: براین اساس، نهادینه کردن شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی و معرفی تخصصی سفیران هنری دانشگاه استاد فرشچیان به جهان، گام مهمی در تعالی هنر ایرانی و تحقق وظایف و سیاست‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی در این حوزه است.

گفتنی است در این دیدار استاد دکتر صفر سامی برترین خاتم کار جهان، استاد دکتر سید محمد هادی ابوالقاسمی نگارگر برجسته بین‌المللی، دکتر ابوالفضل زابح استاد کتابت، نسخه‌شناسی هنرهای ایرانی، دکتر محمد سجاد یارزاده رئیس دانشگاه استاد فرشچیان، دکتر مهدی خانکه پژوهشگر حکمت هنرهای اسلامی و مجید طلیمی کارشناس عالی روابط عمومی و رسانه حضور داشتند.

کد خبر 6097900

دیگر خبرها

  • دانشگاه با فرهنگ‌سازی در جامعه خودباوری را به منصه ظهور برساند
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • تیم دانشگاه آزاد آزادشهر قهرمان مسابقات والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد شد
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • بهره‌گیری از ظرفیت استادان در مقوله آراستگی و شئونات رفتاری دانشگاه‌ها
  • آینده برای لرستان روشن است/ لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات